Expertes
Expertes

Carlota Dobaño és Cap del Grup d’Immunologia de la Malària i coordina grans estudis multicèntrics sobre la immunitat a la malària adquirida naturalment i experimentalment. També imparteix classes al mòdul sobre vacunació del Màster de Salut Global, d’ISGlobal.

El 1992 es va graduar en Farmàcia i Farmacologia a la Universitat de Barcelona. El 1994 va completar un MSc en Biologia Molecular Aplicada de Malalties Contagioses a la London School d’Higiene i Medicina Tropical. Hi va dur a terme el seu projecte de tesi al laboratori d’Anthony Holder, al Departament de Parasitologia, NIMR, MRC, Londres. El 1999 va obtenir el PhD al laboratori de Jana McBride (Universitat d’Edimburg, Escòcia) sobre l’estudi de respostes immunes al Plasmodium falciparum, amb un treball de recerca realitzat al Malaria Project and Wellcome Trust Centre, a Blantyre, Malawi, en col·laboració amb Malcolm Molyneux i Terrie Taylor.

De 1999 a 2002 va treballar com a Postdoctoral Fellow en el  desenvolupament de la vacuna de la malària al laboratori de Denise Doolan (Programa de Malària, Centre de Recerca Mèdic Naval, EUA), que va dirigir Stephen Hoffman. El 2003 va unir-se a ISGlobal i al Manhiça Health Research Centre, de Moçambic.

  • Nom i cognoms Carlota Dobaño Lázaro