Expertes
Expertes

Sóc artista en l’àmbit de la creació escènica (actriu, narradora oral i cantant). He creat diversos espectacles de teatre i narració i programo un cicle estival -per adults- de narració oral. Col·laboro amb l’Ajuntament de Barcelona dirigint la proposta “Narrant-me una nova vida” per abordar la memòria històrica de determinats barris des d’una vessant artística.

També treballo com a coach i terapeuta psico-corporal, especialitzada en el treball a través del cos i el moviment. Sóc creadora dels programes d’apoderament femení “La Meva Veu Femenina” i “El Viatge de la Dona Heroïna”, entre d’altres, a més del treball que desenvolupo amb el Coaching Corporal. Genero i facilito propostes que combinen l’art i la teràpia per treballar la creativitat i la salut emocional, principalment en les dones.

Soc escriptora i dramaturga. He estrenat, l’any 2013, la meva primera peça teatral en una Mostra de creació escènica. He treballat durant prop de 20 anys com a periodista col·laborant amb mitjans escrits i radiofònics. Tota la meva experiència fa que tingui una visió i experiència àmplia i multidisciplinar que es comunica i s’enriqueix constantment.

  • Nom i cognoms Cristina Serrat Sánchez
  • Adreça https://shambalaemotion.wordpress.com/