Expertes
Expertes

Cristina Vidal Marsol des del 2010 directora i psicòloga de Centre PsiCo Lleida – Psilomed, centre de psicologia, coaching, logopèdia i psiquiatria amb reconeixement del Departament de Salut. Responsable del programa d’atenció a menors que han patit abús sexual a Lleida de la Direcció General d’Infància i Adolescència. Durant 5 anys, Directora del Servei d’Intervenció Especializada de Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i famílies.

Premiada el novembre de 2017, per  trajectòria al llarg de diversos anys en l’erradicació de la violència masclista en la V Edició de lliurament de distincions commemoratives pel dia internacional de l’erradicació de la violència contra la dona.

Experiència en l’àmbit social com a responsable de projectes adreçats a col·lectius amb risc d’exclusió social a Creu Roja,  10 anys treballant en l’àmbit de la  violència masclista.  He estat membre fundador del Grup d’intervenció en violència masclista de la Secció Dona Col·legi de psicòlegs de Catalunya,  membre del grup de psicòlogues del servei d’emergències mèdiques del departament de Salut, membre del ERIE Psicosocial de Creu Roja. Actualment membre del Grup de Treball i Recerda “Dona i Salut Mental” del Hospital Sant Joan de Deu. A nivell de formació,  Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en psicologia cínica i de la salut reconeguda pel departament de salut la Generalitat de Catalunya (2011), Màster en Psicologia Clínica (2015) reconegut d’interès sanitari, més de 500 hores de formació en gènere i violència masclista, Màster en Coaching Professional (2012).  Acreditada com a coach per la d’ICF (International Coach Federation). Capacitació com a pèrit psicològic en l’àmbit jurídic (2005) i Capacitació en atenció psicològica en urgències i catàstrofes (2010). Formadora des del 2007 he realitzat nombroses ponències i formacions sobre psicologia clínica, violència masclista i coaching.