Expertes
Expertes

Sempre aprenent, mai experta en res, escric llibres d’aventures, sensacions i vivències en els quals analitzo misteris i desvetllo secrets, llibres molt personals en els que hi ha un caleidoscopi de nosaltres sublimades fins a l’hiperrealisme màgic i també deconstruides fins l’absurd. Dels meus llibres s’ha dit  que són una puntada de peu a la mediocritat, una obra d’autor.

Els meus pares, tots dos meravelloses persones, ell pintor artístic i joier, ella musa i model de fotografia, van viure molt de temps a Eivissa i poden considerar-se dels primers hippies eivissencs.

He escrit una pila d’ històries que unides configuren novel·les, el meu model literari actual és Laurence Durrell i el seu quartet d’Alexandria, també sóc devota admiradora de Herman Hesse,  i el seu Dehmian.

Regressió Rastaman i Viatge a Mai Més, junt amb Cançons per a la Fi d’un Segle, s’han publicat sota el títol de L’ACRÒBATA. La casa i el Vell /Retrat de noia amb Vampir i Anada a l’illa dels Ancestres, s’acaben de publicar sota el títol de LA CASA I EL VELL, on cada història és una sublimació d’una persona.  A LA CASA I EL VELL, la persona és en FERRÀN, el druida que va iniciar-me en hipnosi i ciències esotèriques de la capacitat mental, a RETRAT DE NOIA AMB VAMPIR, el protagonista és L’ARCÀNGEL, el despectiu amant que mossega la iugular i dona fel en lloc de mel,  a L’ANADA A L’ILLA DELS ANCESTRES, la persona és en Dhaniel, el marxant d’art que finalment reconeix el talent de la protagonista, una pintora de Valldoreix, que es diu Aloma,  en record  d’una de les primeres històries de la Rodoreda.

També he fet tres llibres de poesia: Desconegut l’atzar/ Mirall venut i Sola i de Dol,  que son un càntic a  l’amor,  la vida i la mort,  en interpretació subjectiva d’ esdeveniments planetaris,  amorosos, emocionals i karmàtics.

He fet coses per amor a l’art, entre llibreries, galeries d’art i la universitat, d’actriu en videoclips,  de model de fotògrafs, musa de pintors, conservadora d’antiguitats. Ara bé, en nòmina he treballat com investigadora en biomedicina, redactora científica en assajos clinics i com orientadora educativa i laboral  en  empreses que m’han seleccionat.

Si algú em necessita, em pot llegir, es pot trobar.

  • Nom i cognoms Dalai Dala Català