Expertes
Expertes

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB i doctora en Economia per la Universitat Pompeu Fabra. He estat cap d’organització i sistemes d’informació a la Fundació Institut de Recerca de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, directora adjunta a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, adjunta a Gerència a l’Institut Gutmann, directora executiva de l’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques i directora econòmica financera, recursos i serveis generals de l’Institut de Diagnòstic per la Imatge.

He desenvolupat activitat de consultoria a l’Institut Català de la Salut, el RACC Serveis Mèdics, la Fundació Catalana per a la Recerca i GINSA AIE (Grup Sagessa).

També he exercit activitat docent i de recerca com a professora associada del departament d’Economia de la Universitat de Girona i del Departament d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra.

Em dedico a conduir projectes de transformació de les empreses gestionant tota l’organització o una part.

Poso al servei de les empreses els meus coneixements del sector sanitari, del sector biomèdic i de l’avaluació polítiques públiques.

Puc aportar la meva experiència en la gestió d’organitzacions públiques i privades

Puc aportar la meva experiència de coneixement en el món sanitari, recerca, acadèmic.

Puc aportar certa especialització en comunicació, compres i procediments contractació, millora dels sistemes d’informació, qualitat i processos, serveis generals

  • Nom i cognoms EULÀLIA DALMAU I MATARRODONA