Expertes
Expertes

Sóc psicòloga clínica experta en teràpia de parella a Barcelona, El Vendrell i Online. Acompanyo a parelles que estan passant per una crisis perquè trobin solucions per tornar a gaudir de la seva relació.

Sóc Llicenciada en Psicologia per la UAB l’any 1987 i vaig aconseguir la Suficiència Investigadora l’any 1994 any en que vaig acabar els Cursos de Doctorat en Neurociències. . Vaig cursar el Master en Teràpia Familiar Sistèmica entre 2002 i 2004i l’any 2006 vaig obtenir el reconeixement de l’especialitat en Psicologia Clínica.

Treballo com a psicòloga clínica des de fa 25 anys. En aquest temps m’he anat especialitzant en teràpia familiar sistèmica  i en teràpia de parella, enfocament que ha complementat la meva formació de base cognitiva-conductual.

He atès persones i famílies amb diferents problemàtiques, des de la malaltia crònica (Fundació Esclerosi Múltiple) a la toxicomania (SPOTT Diputació de Barcelona), diferents tipus de maltractaments com l’abús sexual (Fundació Vicki Bernadet) o el maltractament físic així com totes les dificultats que s’associen a les famílies multiproblemàtiques (Associació Ventijol).

Sóc la Fundadora i Directora a Patrícia Maguet (anteriorment Centre de Psicologia la Família http://www.psicologiavendrell.com) on ofereixo des de 2001 teràpia de parella i teràpia familiar a Barcelona, El Vendrell i online.

Al centre hi desenvolupo una metodologia pròpia de teràpia de parella que combina les sessions presencials amb un material de treball accessible online, exclusiu pels pacients. Aquest material inclou tests de diagnòstics seleccionats així com una sèrie de vídeos i exercicis pensats i elaborats per mi.

El centre compta amb una pàgina web www.patriciamaguet.com molt ben posicionada, amb les següents característiques:

  • Un bloc amb més de 50 articles publicats centrats en les relacions familiars i de parella
  • Una comunitat de subscriptors de més de 3000 persones amb la que comparteixo una newsletter quinzenal.
  • Presència a xarxes socials com Facebook i Youtube.
  • Propostes de vídeo-cursos de formació en temes com la gestió de la ira o la gestió de l’ansietat (per exemple: http://www.patriciamaguet.com/aprende-a-enfadarte-sin-perder-los-papeles/)

M’interessa no només la psicologia clínica sinó també la recerca i sobretot la formació d’altres professionals o futurs professionals. Per aquest motiu he estat professora de Tècniques de Negociació al Grau d’ADE de l’Institut Químic de Sarrià i col·laboro des de fa 4 cursos amb la UOC com a tutora de pràctiques

  • Nom i cognoms Patricia Maguet Levy
  • Adreça Carrer Montmany 29, Barcelona