Expertes
Expertes

Sóc la directora general de La Veu de L’Anoia, el periòdic líder de la comarca de l’Anoia. Amb responsabilitats en la gestió integral de la publicació i específiques en màrqueting i disseny, àrees més creatives on la meva formació i constant aprenentatge em possibiliten un creixement addicional, personal i professional.

Em considero una apassionada del meu treball i el constant esforç que li dedico m’ha reportat el reconeixement professional en el sector formant part de diferents associacions de premsa de Catalunya. Actualment sóc vocal i membre de les comissions de Formació, Universitat i Borsa de treball de l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació)

El tracte amb les persones és un diferencial que m’ha reportat moltes satisfaccions. M’agrada escoltar els companys de les altres publicacions, però també d’altra gent interessant i creativa.

Sempre estic disposada a innovar i desenvolupar nous projectes i idees, doncs tinc una ferma creença en què la capacitat de les persones no es circumscriu al que s’ha après. Sempre hi ha un nou horitzó que explorar i conquerir.

L’empatia i la comunicació eficaç les desenvolupo a diari amb el tracte amb els companys i clients sempre respectant els valors ètics. M’agrada exercir el meu càrrec amb compromís demanant el mateix a tots els meus col•laboradors sempre observant desenvolupar les diferents tasques amb la màxima qualitat.

  • Nom i cognoms PIA PRAT JORBA
  • Adreça Retir, 40