Expertes
Expertes

<span lang=”ES”>Directora de l’àrea Alimentària. Centre de Tecnologia Ambiental, Alimentària i Toxicològica (TecnATox). és Vocal de la Fundació per a l’Alimentació Nutrició i Gastronomia Sostenible (Kab K’uh) i docent a la Universitat Rovira i Virgili (Facultat de Medicina i Ciències de la Salut) per a la Llicenciatura de Medicina i la Diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica. és Assessor Detals for a Research Higher Degree Thesis (PhD). University of Queensland. Ha participat com a ponent i experta en diversos cursos i congressos tant nacionals com internacionals. Ha estat investigadora responsable de diversos projectes I+D i té nombroses publicacions en revistes científiques amb elevat factor d’impacte. La seva experiència professional, per tant, es desenvolupa en un triple àmbit: la docència (nutrició i dietètica i en seguretat alimentària), l’assessorament dietètic i nutricional (individual, col·lectiu i industrial) i la recerca i la innovació.

Camp d’expertesa

Alimentació i nutrició