Expertes
Expertes

Artterapeuta transdisciplinar formada a Iatba-Barcelona i llicenciada en Belles Arts per la UB. Artista gràfica i tèxtil.

He impartit tallers de arteterapia a diversos col·lectius (dones amb capacitats diverses, víctimes de violència de gènere, nens i nenes, adolescents, presos, persones amb ceguesa o deficiència visual i amb fragilitat psíquica), especialitzant-me en dones.

També, he treballat en diferents àmbits artístics i de comunicació com a dissenyadora gràfica, ambientació, i disseny d’estampats i tèxtil, pintant en seda i bàtiks.

He col·laborat en projectes per ONG’s estatals i Internacionals (Hospital de Sant Joan de Déu, SCI-Service Civil International, Sedepac-Mèxic) i en àmbits comunitaris.

Actualment treballo en el col.lectiu  L’Artèria amb set artterapeutes més. Ofereixo un espai de confiança, d’escolta i de diàleg, acompanyant processos a través de l’art i del vincle que es crea. Treballo en sessions individuals i grupals, per seguir avançant amb tots els sentits i despertant el cos vibràtil, la intuïció, la tendresa i la creativitat.

L’artterapia és subtil, sensible. Dóna valor al petit, al detall i a la cura. Mira i sent a l’ésser humà en el seu conjunt, podent arribar a ser transformador. He vist com es desplega el potencial creatiu en les persones, obrint espais desconeguts i formes més sentides, fent-les avançar, créixer i caminar per la vida d’una altra manera; trobant nous significats.

  • Nom i cognoms Sílvia Ferrer Casanovas
  • Adreça Gran Via de les Corts Catalanes 566, 4-G