Expertes
Expertes

Meritxell Costa i Romea, coneguda professionalment com a Txell Costa, és conferenciant internacional, escriptora, professora universitària i consultora en màrqueting i negocis.

És docent, entre d’altres, a l’Institut de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), l’escola internacional de fotografia de Barcelona Grisart, l’Escola Universitària ERAM i la Fundació Universitat de Girona.

Estudià periodisme i ha treballat a Catalunya Ràdio i Com Ràdio.

És directora de la consultoria de màrqueting i negocis Txell Costa® Group, un model de negoci que integra les emocions i fortaleses dels seus membres. Costa està considerada un referent en el lideratge i empresariat femení.

El 2015 fou escollida una de les cinc dones referents de l’any pel Parlament de Catalunya.

L’any 2016 participa a la primera trobada internacional sobre lideratge femení de la Universitat Yale, essent l’executiva més jove i única representant de la Unió Europea.

El 2017 és escollida “Talent emergent” en els premis FemTalent 2017, una iniciativa de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) que defensa la igualtat d’oportunitats i la promoció del talent femení a l’Economia del Coneixement. El reconeixement fa menció als seus “valors i trajectòria”.